CONSULTANTA
LITIGII
ATESTARE
SOCIETATI COMERCIALE
O.N.G.
ONORARII
RECRUTARE
HOME
PARTENERI
ABONAMENT
HARTA SITE
CONTACT
www.rogoveanu.ro   :::   www.rogoveanu.ro   :::   www.rogoveanu.ro   :::   www.rogoveanu.ro   :::   www.rogoveanu.ro   :::
Adresa: str. Baldovin Parcalabul nr. 3, ap. 4-5, sector 1, Bucuresti
Tel: 004-021-317.16.88 / 89
Fax: 004-021-312.50.41
E-mail: office@rogoveanu.ro
  
Recomanda unui prieten
 

Un produs revolutionar oferit este abonamentul juridic . Abonamentul juridic presupune incheierea unui contract de asistenta juridica, in care sunt prevazute serviciile solicitate a fi efectuate de catre avocatii Cabinetului catre client.

Prin alegerea acestui serviciu, clientii pot beneficia de consultanta juridica de specialitate in largi domenii de interes. Activitatea de consultanta juridica, ce face obiectul abonamentului, se poate realiza la sediul Cabinetului sau clientul poate alege sa primeasca prin fax sau posta electronica opiniile si / sau experizele juridice intocmite de avocati.

De asemenea, Cabinetul va comunica abonatului, la solicitarea acestuia, actele normative in vigoare (legi, ordonante de guvern, hotarari etc) care au incidenta in domeniul de activitate al clientului.

 

Abonamentul juridic se poate incheia pentru o perioada de minim 6 luni si este avantajos pentru client, acesta putand beneficia de servicii juridice de calitate reducand costurile substantial.

Pe de alta parte, cu cat termenul, pentru care se incheie abonamentul juridic, este mai indelungat, cu atat costurile aferente vor fi diminuate corespunzator, iar clientul abonat va fi in permanenta informat cu privire la activitatea pe care o deruleaza si va putea preintampina cu succes un eventual litigiu.

Pentru o evaluare preliminara (gratuita) a nevoilor dvs. va rugam sa completati formularul de abonare .