CONSULTANTA
LITIGII
ATESTARE
SOCIETATI COMERCIALE
O.N.G.
ONORARII
RECRUTARE
HOME
PARTENERI
ABONAMENT
HARTA SITE
CONTACT
www.rogoveanu.ro   :::   www.rogoveanu.ro   :::   www.rogoveanu.ro   :::   www.rogoveanu.ro   :::   www.rogoveanu.ro   :::
Adresa: str. Baldovin Parcalabul nr. 3, ap. 4-5, sector 1, Bucuresti
Tel: 004-021-317.16.88 / 89
Fax: 004-021-312.50.41
E-mail: office@rogoveanu.ro
  
Recomanda unui prieten
 

Cabinetul ofera servicii de consultanta juridica in toate domeniile dreptului. Consultanta juridica poate fi acordata la sediul profesional al Cabinetului, in scris sau verbal, in functie de necesitatile clientului.

Activitatea de consultanta juridica se realizeaza prin redactarea
si / sau furnizarea catre client, prin mijloacele de comunicare agreate de catre acesta, a opiniilor juridice si informatiilor cu privire la problematica solicitata a fi analizata.

La solicitarea clientului, avocatii Cabinetului pot elabora opinii legale cu privire la o anumita situatie juridica de interes pentru client. Opiniile legale se redacteaza in scris si contin descrierea situatiei din punct de vedere juridic,

 

cadrul legal aplicabil in speta, propunerile avocatului cu privire la respectiva cauza si, eventual, jurisprudenta in materie.

Avocatii Cabinetului pot intocmi proiecte de acte juridice (contracte, conventii, statute etc.) si, la solicitarea clientului, il pot asista / reprezenta pe acesta la negocierile purtate in vederea incheierii respectivelor acte. De asemenea, activitatea de consultanta se mai poate realiza si prin asistarea organelor de conducere ale persoanelor juridice.

Avocatii Cabinetului pot formula si intocmi in numele si / sau in interesul clientului cereri, notificari, memorii sau petitii catre autoritati, institutii si / sau alte persoane, in scopul ocrotirii si apararii intereselor legitime ale clientului.