CONSULTANTA
LITIGII
ATESTARE
SOCIETATI COMERCIALE
O.N.G.
ONORARII
RECRUTARE
HOME
PARTENERI
ABONAMENT
HARTA SITE
CONTACT
www.rogoveanu.ro   :::   www.rogoveanu.ro   :::   www.rogoveanu.ro   :::   www.rogoveanu.ro   :::   www.rogoveanu.ro   :::
Adresa: str. Baldovin Parcalabul nr. 3, ap. 4-5, sector 1, Bucuresti
Tel: 004-021-317.16.88 / 89
Fax: 004-021-312.50.41
E-mail: office@rogoveanu.ro
  
Recomanda unui prieten
 

Cabinetul de avocat "Rogoveanu Paul Cosmin" asigura asistenta si reprezentarea juridica a clientilor in fata instantelor judecatoresti , judecatoriilor, tribunalelor, curtilor de apel, a Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Romaniei, inclusiv in fata Curtii Europene a Drepturilor Omului.

Asistarea si reprezentarea clientului poate fi realizata de catre avocatii Cabinetului si in fata organelor de urmarire penala , a procurorilor si / sau a organelor de cercetare penala ale politiei judiciare sau speciale.

De asemenea asistarea si reprezentarea se poate realiza si in fata autoritatilor cu atributii jurisdictionale , a notarilor publici si a executorilor judecatoresti , a organelor administratiei publice , a institutiilor si a altor persoane juridice sau fizice .

 

In acest scop avocatii Cabinetului vor apara si sustine, cu mijloace specifice dreptului si profesiei de avocat, interesele si drepturile legitime ale clientilor. Avocatii vor starui pentru realizarea liberului acces la justitie , pentru asigurarea unui proces echitabil si solutionarea intr-un termen rezonabil a pricinii.

Activitatea de asistare si reprezentare presupune, pe langa prezenta fizica efectiva a avocatului, si intocmirea si / sau redactarea de catre avocat a oricaror cereri, petitii, memorii, note de sedinta sau concluzii scrise pe care avocatul le va considera necesare si utile derularii si evolutiei litigiului.