CONSULTANTA
LITIGII
ATESTARE
SOCIETATI COMERCIALE
O.N.G.
ONORARII
RECRUTARE
HOME
PARTENERI
ABONAMENT
HARTA SITE
CONTACT
www.rogoveanu.ro   :::   www.rogoveanu.ro   :::   www.rogoveanu.ro   :::   www.rogoveanu.ro   :::   www.rogoveanu.ro   :::
Adresa: str. Baldovin Parcalabul nr. 3, ap. 4-5, sector 1, Bucuresti
Tel: 004-021-317.16.88 / 89
Fax: 004-021-312.50.41
E-mail: office@rogoveanu.ro
  
Recomanda unui prieten
 

Pentru activitatea profesionala, avocatii au dreptul la onorariu si la acoperirea cheltuielilor realizate in interesul clientului.

Onorariile se stabilesc in functie de dificultatea, amploarea sau durata cazului.

Cabinetul de avocat "Rogoveanu Paul Cosmin" are o politica flexibila de stabilire a onorarilor , clientul avand posibilitatea de a alege intre stabilirea exclusiv sau cumulativ a unui onorariu orar, fix si / sau de succes.

Onorariul orar este stabilit pe ora de lucru, respectiv o suma de unitati monetare cuvenita avocatului pentru fiecare ora de servicii profesionale pe care o presteaza clientului.

Onorariul fix (forfetar) consta intr-o suma fixa cuvenita avocatului pentru un serviciu profesional sau pentru categorii de astfel de servicii profesionale pe care il / le presteaza clientului.

 

Onorariul orar sau cel fix se datoreaza avocatului indiferent de rezultatul obtinut prin prestarea serviciilor profesionale.

Avocatul are dreptul ca, in toate cazurile, cu exceptia laturii penale a cauzelor penale, in completarea onorariului fixat, sa solicite si sa obtina si un onorariu de succes , cu titlu complementar, in functie de rezultatul sau de serviciul furnizat. Onorariul de succes consta intr-o suma fixa sau variabila, stabilita de comun acord cu clientul, si datorata de acesta conditionat de atingerea de catre avocat a unui anumit rezultat.

Avocatului ii este interzis prin statut sa accepte doar onorariu de succes .